Rödtott

Fy vad jag slarvar med skrivandet här... Men det är väl så att man försöker fylla sin vardag med annat för att inte behöva tänka så jätte mycket alla gånger. Jag har varit ute och ridit på Mirazon *stolt* och jag har varit hos Frasse och vi TRAVADE om lilla araben Posse som galoppera. *hihi* de var super skojj.

Igår färgade jag håret också så nu mera är man en riktig rödtott *hehe*

Är det någon som vill eller vet någon som vill ha 2 kattungar på 5 månader?
Jag kan inte ha mina kvar pga allergi så jag måste hitta nytt hem åt dem så fort som möjligt annars vet jag inte vad jag ska göra!! Hjälp mig!! (alla tillbehör följer med)


Ne nu är det dags att göra klart här för att åka till jobbet...*suck*


jag orkar inte ta mera skit!

Här sitter jag i soffan med värkande rygg, två spinnande katter i knäet och en väldigt besviken känsla...
Jag är så beviken och ledsen på en viss person att han lär få veta att han lever... jag har sagt det förr och jag säger det igen jag orkar inte ta mera skit!
Jag är väl så himmla snäll att jag tror gott om alla och att alla kan förändras men ränderna går kanske aldrig ur..?
Kan inte folkt acceptera mig och behandla mig på ett vänligt sätt då kan de gå och dränka sig! Jag är så arg att jag just nu skiter i hur det går eller hur framtiden för oss blir... han har inte råd med fler snedsteg pojkvaskern..!
Trode han var äldre än mig och faktiskt mognat men njae jag tvivlar på båda..
(han läser inte här ändå därför vågar jag skriva det för de som undrar)

Jag är så ledsen över att ha förlorat Juli på det sätt som blev m.m. jag behöver inte bygga på det med ännu mera tråkigheter. Jag varken vill eller orkar vara såhär mera... Får se till att flytta härifrån, träffa nytt folk och starta på en ny kula helt och hållet men det är ju tyvärr det där med jobb och pengar också *suck*

Ne jobbet kallar tyvärr... stå i värmen och steka hamburgare hela dagen när det äntligen är sol ute...
Tänk vad vi arbetare på Mc Donalds sliter för att folk ska få en sketen liten hamburgare att stoppa i munnen och så klagar de sen när de däller in sådär en 30-50 pers på en gång och vi försöker göra deras hamburgare i raketfart så går de inte tillräckligt fort ändå. (välj en annan snabbmatskedja då!)
En gång Mc Donalds arbetare och aldrig mer säger jag bara... jag SKA därifrån bara jag hittar något annat...


Jag mitt jäkla klant...


Jag och Red Sun - (Till Salu)

Jag ber om ursäkt för att jag bloggar dåligt men det är mycket att stå i med jobb, katter, eget hushåll och dyl.
 Ska sammanfatta veckan lite...
Emelie har fått hem 3 nya hästar och en av dom passar hon inte riktigt ihop med, de kommer inte så bra överens men jag och "Benny" gör det. =)
Jag fick rida honom med varningar om att han skulle vara "galen" och hoppa och studsa men han var så snäll så och han tog alla gångarter, visst han gjorde nån liten stegring men den var inte så farlig!
*myshästen* men han slår ju inte Juli för det gör ingen häst!
Han har sin charm och verkar vara mer av en enmanshäst som vill veta var på jorden hans hovar ska vara och få ha det så. Får hoppas han hittar ett bra varaktigt hem med en person som har tålamod och mjuka fina hjälper då har hon/han en vän för livet! (jag kan tyvärr inte ta honom pga brist på stallplats och tid)

Jag mitt jäkla klant lyckades på nått nedrans höger eller vänster halka i min trappa och falla pladask på rygg och kana nerför, det var inte skönt och har ännu ont. Åkte ju trots allt och jobbade natt och naturligtvis fick jag stå i disken och bära och kånka allt trots att jag egentligen bara ska diska o placera ut i korridoren för att den i köket ska plocka in det.
Lata karlar säger jag bara...

Jobbat som en annan blådåre som sagt men just nu är jag lite mörbultat o smått blåslagen av min tur i trappan...


Sammanfattning


My new outfit!


Nu ska vi se det har hänt en del på sistonde...
Senaste veckan har bestått av jobb och några lediga dagar. På jobbet har det varit hektiskt som vanligt och de lediga dagarna har varit innehållsrika. Onsdag-torsdag denna vecka var jag och red Frasse även om den ena turen slutade olyckligt för en av oss. Hon blev oturligt nog sparkad av sin häst ute på ridturen då hon tvingats sitta av och fick 3 brutna revben stackarn. Det var en otäck kväll av ovisshet då de hände flera km från stallet så en av oss fick rida efter hjälp.

Jag har varit på shoppingrunda med Emelie och Madde i Linköping men jag hittade inte mycket där ett par lammulsulor till stövlarna och ridstrumpor och så åt vi thaimats buffé *smaskens*

och igår var jag med mamma på shopping och inhandlade stövlar till hösten, en kjol, thigts, en hatt, och korta shorts my new look you know.
Ska spara lite pengar och ge mig iväg på stor shopping och förnya hela garderoben! Någon som ska med?

Igår (16 augusti) var det 1månad sen Juli somnade inR.I.P älskling!

Mindre roligt...


En promenad 2004 besök hos mormor och morfar där Juli får en puss av mamma.

Idag kom en av räkningarna på Julis veterinär hjälp... känns jobbigt att bli påmind om vad som hände... och nu blir jag rädd när jag ser vad Distriktsveterinären tar ut för att komma ut, titta, lägga lite bandage med vår hjälp ringa klinik och skicka iväg oss... 1400kr! inte klokt... men jag betalar det såklart men lite rädd blir jag för räkningen på kliniken kan jag lova...

Men det är inget att spekulera i ändå jag har ju försäkring via Agria så det mesta ska nog lösa sig det är bara det att kontot blir tomt men det är jag ju iofs. ganska så van vid.
Saknar Juli något extremt ännu men jag försöker hålla humöret uppe men det är inte så lätt alla gånger tänk om det hade kunnat fått sluta på ett mindre dramatiskt sätt... 

Man tänker så galet ibland, tänk om jag aldrig hade flyttat hit, tänk om jag aldrig hade byggt den där förbaskade hagen utan köpt hö att fodra med istället, tänk om jag hade gått ut den där kvällen kl 22 och kollat läget jag hade kanske märkt om det var något konstigt på gång och skrämt iväg det som skrämde hästarna. 
Då hade jag haft min kära lilla Juli kvar... Man ska inte tänka sådär men tankarna kommer upp ändå ibland, det är inget att spekulera i det är som det är just nu och det finns inget att göra åt det. 

 

Funderingar...

 

Så typiskt att man har svårt att sova just idag... men, men jag har funderingar på att ev. trotsa min rädsla och faktiskt tatuera mig till minne av Juli...
Funderar på att ev göra en bild av Juli på skuldran inte jätte stor nu alltså! En mindre men de ska synas vem/vad det är.
Det är ju inte någon som har en bild av min häst på sig lixom.
Vad tror ni blir snyggast?
*Huvudbild
*Helbild (antingen stillaståendes eller i galopp)
*Siluett (endast svart)
Tanken är att det ska bli bara Juli inte hela fotot med bakgrund och allt...

Eller så kanske jag ska göra en hästsko, körsbär, eller liknande som påminner mig om henne...
Jag som är så rädd för nålar tvekar en hel del, sen måste man ju hitta en grymt bra tatuerare som kan sin grej ordentligt så man inte ångrar sig eller riskerar att det inte blir bra. Får kanske ta en tripp utomlans! =P


Mina katter har varit huliganer idag, busat och jagat sina svansar och Tindra har ätit en spindel *uäck*


Allmänt svammel..

   
Mite & Jag                             Nicke & Tessan                 Frasse

Uj uj det har varit en del på sistonde, inte varit på topphumör efter att jag förlorade Jullan om man säger så...
Men iallafall har svarat på lite annonser och varit och provridit några hästar att bli medryttare på.
 
Jag sov hos min käraste pojkvän i natt och lyckades sova ganska länge iallafall utan att vakna om man bortser från när han gick upp för att åka till jobbet.
Tog en sväng hem till min mor och Håkan för att sen åka hem och pyssla lite men jag kom inte så långt för jag ringde Tessan som föreslog en ridtur så jag åkte dit och fick låna Mite som går på bete där, vi tog en mysig barbacka tur i skogen.

Jag har eventuellt hittat en sköthäst var hos honom och hälsade på igår och ska dit nu idag med. *längtar*
Det är en valack på 8 år som heter Frasse och ska skolas om från trav/monté häst till ridhäst super mysig han tog galoppen med mig utan problem och det var 2a gången i hans liv som någon försökte om jag inte misstog mig. 

Men nu sitter jag här hemma och har slagit igång en tvättmaskin jag sitter och väntar på och sörplar soppa.