Äntligen! =)

Resan är bokad och det är bara att invänta datumet....
26e maj åker jag och Loke till Island!!  ÄNTLIGEN säger jag!...
Ska bli så roligt att återse familjen och få krama om dem, jag ska även få prova att rida de hästar jag red in och tränade. Ska bli så spännande, de har fått mycket beröm speciellt Maddes Skjóni som ridits mest efter att jag for. Han har fått ett ordentligt steg och ska nu börja sätta tölten framöver, den finns ju ganska nära redan när jag red in honom men han behöver mer styrka och power i bakdelen för att orka. Spännande att se om han fått det när jag kommer så jag kan få prova. =P
Spännande kommer det att bli så får ju Loke se var han blev "tillverkad" *haha* hans 1a månad i magen "andades" han ju isländsk luft *asg*
Han ska även få bada i blå lagunen vilket jag tror han kommer att gilla dock kommer nog inte armringarna vara så poppis men de får han stå ut med för utan dem får han inte bada där.
Flytten närmar sig också med stormsteg och än finns det massor att packa, dock känns det just nu lite motigt pga olika saker men det är bara att bita i det sure äpplet och komma igen och hoppas vi kan lösa det framöver.
Ibland är det synd man inte är rik eller kan trolla.... men, men nog om det...
Ska iaf komma igång med Barkis träning bara hovis kommer och få ordning på hans busfasoner... han har börjat känna sig lite för säker i ridningen och kommit igång med att bocka eller stegra så fort jag ber om en halt för att han tycker det är högst onödigt att stanna när man hellre kan "tuffa på" och se sig omkring. Han tycker helt enkelt jobbet är FÖR roligt för att avslutas, så fort han vet att jag tänker sitta av vägrar han stanna och stå still medans han innan kan stanna och göra jätte fina halter när jag knappt ens tar i tygeln!
Han har inte ont någonstans och utrustningen sitter rätt så han är troligen inne i sin galna unghäst period där han ska testa gränser och allt nu när han är säker på sin sak och tycker han kan allt =P
Snart dags att börja ta hjälp av tränare då och då, ska bli så roligt!
Har fått höra goda ord ang min ridning att det inte ser ut som om att jag behöver någon tränare och att hästarna går bra med mig och att jag inte behöver någon tränare. Men som jag ser det finns det alltid något mer men kan lära sig och som man kan slipa på. Men orden värmde iaf =)
Har ju redan svart på vitt att jag kan "min sak" efter vistelsen på Island där de alla var nöjda med sina hästar och flera runt i kring både på gårdar och privat personer önskade min hjälp med inridning och tillridning. Det säger en hel del. =) Men träning är kul!