Party igår kväll



Usch ja vad tiden går fort har inte riktigt haft tid att skriva här...
Igår var jag på Bifrost fest och röjjde loss det var riktigt skojj blev lite lullig och snurr men  det var kul iallafall =)
*hehe*
Förfest om man nu kan kalla det för det hemma hos Lina, körde sanning och konsekvens, och några andra flumma saker. Sen drog vi till Bifrost och där var de livat Jasse blev glad över att se mig och det var kul att träffa honom igen.
Jag blev lite snurr frammåt små timmarna och klämde i mig en hamburgare hehe smaskigt värre!
Svängde mina lurviga och hade kul det är det som räknas! Vissa delar av kvällen hade gärna fått bli glömda men tyvärr blev det inte så. *haha* men jag lever iallafall! (ni som var med vet vad/vem jag menar.. tråkmånsen)
Men men jag gör gärna om det.
Nu ska jag se om jag kan få tag i en pizza...

Juli var bäst av alla

Det finns en del att stå i... nu är det tomt här hemma... ingen häst... inga katter... inget mer än dammråttorna i hörnen så nu är man så ensam man bara kan bli.

I morgon har man en hel del att stå i... flera ärenden inne i stan på morgon kvisten efter det ska man hem och städa, tvätta och diska m.m. om vädret tillåter hade jag tänkt åka bort till stallet och pyssla om och mysa med Mirazon en häst är en perfekt bästa vän när man inte har någon annan.. fast Juli var bäst av alla men finns nu mera med mig i mitt hjärta och mitt minne. 
Frasse min sköthäst har ju tyvärr hastigt blivit såld och flyttat så honom har jag inte heller kvar =(
det är inte meningen att jag ska ha några djur eller så... inte just nu iallafall.


Tomt hus...

 

Jag vill inte gå och sova... för sover jag blir det fortare morgon och då får jag mindre tid med katterna...
De åker till sin nya ägare i morgon förmiddag innan jag åker till jobbet.. så när jag kommer hem är mitt hus helt tomt...
Kommer sakna mina små älsklingar!! men jag kommer slippa vara snorig och nysa.

Inte nog med det så åker min sköthäst Frasse till en ny ägare i morgon hastigt och lustigt =(
Min goa "lilla" Frasse...

Nu ska jag kela med mina gryn och jag tror jag ska göra en rövare och låta dem sova i min säng under täcket med mig i natt!... för första och sista gången...


En enda stor mardröm...

Nu vet jag inte längre vart jag ska ta vägen... en av mina värsta farhågor betraktar mig i haserna... han kanske gör om samma jävla sak igen! jag klarar det inte! inte en gång till... mina känslor kan inte försvinna över några dagar/veckor... fattar ingen det!? Och det där morrhoppan har hon nån jävla radar på eller?!?

Just nu känner jag mig så ensam, rädd, övergiven, och helt totalt jävla hopplös! jag vill somna och aldrig mera vakna...
Jag har total panik... tårarna rinner fast jag inte vill, huvet sprängs i tusen bitar, hjärtat är i så många bitar att jag aldrig vet om det går att "reparera" igen... Jag kan inte ens beskriva den känslan som jag har ordentligt...!
Jag vill inte och jag orkar inte mer!!

Det kanske finns änglar även här...

Jag måste bara berätta en sak som hände mig för en liten stund sen.. Jag är sjuk och ligger hemma nerbäddad i soffan men blev tvungen att åka och handla mjölk så att jag kan göra oboy och dyl.
Det är väl ingen stor grej men det som hände i affären... jag måste ha mött en ängel... iallafall nästan...
Jag går där och strosar med en korg över armen och så kommer en tjej fram och frågar "var finns chipsen" de är där borta säger jag och pekar, oh tack snälla du säger hon och springer iväg.
Efter en stund kommer hon tillbaka och frågar var hon kan finna taco kryddor och dyl. så jag visar var det finns och vips så står vi och pratar matlagning, recept och allt möjligt och på nått höger eller vänster hamnar vi på ämnet jobb och karlar så jag får en lektion i hur jag på14 sek vet vilka som är bra och vilka som är dåliga!
Hon förgyllde resten av denna sjuklingens dag! sånna människor gillar jag tänk om det fanns flera så vänliga...


Sjuk och nostalgi i ett...


Jag har inte gjort något vettigt idag heller mer än att ha snorat och hostat, var över en sväng hos Emelie och fotograferade henne med Athos och Esso. Det börjar arta sig med kuse busarna nu! Fick skritta Athos tillbaka till stallet och han verkar vara mysig måste jag säga men det är svårt att säga av enbart lite skritt sådär.

Pappa kom förbi hemma hos mig med en hel påse med filmer innan han skulle in till stan för att festa loss.
Jag rota igenom påsen och av alla filmer så väljer jag mitt nöt "Fucking Åmål"
Jag tror jag dör vissa dialoger är helt sjuka.. *haha*

"Din dotter är vegetarian och du serverar kött på hennes födelsedag!"

"skit i de nu ska vi ha kul.. jag e full, ooohoo!"

"Är det sant att du är lesbisk? för om du är det så fattar jag de för alla killar är så jävla äckliga, jag ska nog också bli det.."

"mamma, jag är lesbisk, homosexuell... nee jag ba skojja."

"Hej här e jag, dethär är min nya tjej, skulle ni kunna flytta på er vi ska gå och knulla"
Vaddå klockren! *hahaha*

Jag måste ha sjuk humor.... sitter och garvar mig igenom filmen tänk när man va liten och satt hemma och spela bingolotto med mamma och Jasse det var tider det!.. *asg*

Den gången man satt med Lina och alla 7-8 personer inträngda i vår lilla husvagn, eller när jag fick städa efter 12 personer på mitt rum och de hade lyckats knöla in chips och ostbågar i min bäddsoffa som aldrig var utbäddad den kvällen. Nee vilka minnen man har från förr... *hehe*


It hurts...

Usch ibland inseér man sånna saker man inte vill veta av...
Jag har precis börjat förstå en del av vad det är jag behöver... Jag var ute på vikbolandet hemma hos Jezz i några dagar och blev dessvärre sjuk men en sak insåg jag när jag var där, vikten av vad vänner och familj betyder.. kände också en väldigt stark "hemma känsla" i de trakterna. Mitt ute på landet i ingenstanns bland hästar, kor, höns, katter och bönder med brummande traktorer det var som att komma hem på något vis...

Jag har på ett sätt förlorat så mycket på väldigt kort tid... min älskade häst, tilliten till andra människor, min pojkvän som lustigt nog bara inte ville längre utan andledning, mina katter måste flytta pga att jag utvecklat allergi mot dem, min sköthäst ligger ute på annons... m.m.
men ändå har jag på något sätt vunnit en del också mitt i allt... jag måste bara öppna mina ögon och våga se det men att förlora fler hästar / människor / djur i mitt liv som jag tycker om tar kål på mig... 
 
Jag behöver en nystart, nytt jobb, nya bekantskaper, riktiga vänner och en helt ny tillvaro och livsstil...
Tack Jezz och övriga på Infallet för att ni finns!