kissemiss?!?

Tudeluu, livet leker just nu så gott som iallafall ont i knäna som attans men det får man stå ut med tror mycket hänger på det hårda golvet jag springer runt på, på jobbet om dagarna.

Men, men har funderingar på att skaffa katt faktiskt... har kommit underfund med att jag nog inte var allergisk mot Theodor och Tindra jag hade... det kan ha varit lägenheten.. =(
(jag vet att de har det bra där de är nu så jag tänker inte hämta tillbaka dem.)
Varit hemma hos Tobias mycket med 3 hundar, 4 vuxna katter och 4 kattungar på några veckor. Har gosat med alla, ja faktiskt haft kattungarna uppe i ansiktet varje dag och jag har inte reagerat. Om jag vore allergisk borde jag väl ha reagerat på dem? eller?!?

Måndag och tisdag är jag öedig nå nalkas stallet! Har hittat en favorit till efter Rakel och Barki. Ganti är helt underbar! påminner om en stor häst och är så lätt och känslig att rida, hon kommer kunna gå långt!
Alla Lilla Ulveryds hästar är helt underbara och med rätt ryttare kommer all gå långt tror jag. Ingen av hästarna är krångliga eller jobbiga på något sätt! (skulle väl vara envisa Rakel då) men hon är en jätte bra häst som oftast rättar sig efter sin ryttare. Vem som hellst kan rida henne! vi ska troligen köra in henne så småningom då det går så bra att tömköra. =D Ska bli skojj!

Hepp dags att göra nytta kanske... i morgon ska jag byta däck. Chillevippen


Rakel är dunderpigg

Oj oj vart ska man börja...?
Jobbet tuffar på, livet går vidare och runt och upp och ner *haha*
Full rulle i stallet med hästarna, Andri har en välförtjänt vila och ska sättas igång med träningen i januari sen igen, Rakel är dunderpigg så vi ska ut på en skogstur i morgon och busa av oss.
Disa är taggad till 1000 och Ganti börjar bli lite mer frammåt tycker jag. Red henne för första gången i förrgår så underbar!
Pila går som en klocka och ska snart ställas i vila för att få fundera lite Anette ska på kurs och finslipa lite först.
Willimey är rund och go men börjar ta sig mer och mer, behöver ut i skogen och få stärka sig lite mer men formen är påväg.
Barki växer och frodas precis som alla andra unghästar och fölisar, de går och gottar sig och är mest hästar.

Här hemma i lägenheten orkar jag inte med så mycket just nu, har bytt gardiner *hehe*
Har ärligt talat inte varit hemma så mycket mest varit i Skärkind hos mamma och myst med lillebror Daniel och lillasyster Johanna eller hemma hos Tobias och hans familj.

Nu nalkas Navy CIS på tv:n! chingeling!


jag och Tobias hund Pittbull =)

Andri's stora dag

Idag var det dags för Andris stora dag..
Han skulle få vara med på uteritt för första gången!
Anette red Rakel som Andri är van vid att gå med som handhäst till.
Han skötte sig exemplariskt och gjorde fina halter och gick själv frammåt när jag bad honom, duktiga häst!! <3


Välkommen till världen!

Lillasyster!

12:e oktober 22:04 föddes min lillasyster som vägde 3590g och är 50cm lång.
Idag fick jag hälsa på och hon är hur söt som hellst!

Hon ska heta Johanna
<3