OUPS!

Det blev visst ett ordentligt uppehåll... Inte meningen men så fick det bli, har inte prioriterat bloggen direkt då jag haft en hel del annat att tänka på.
Som ex min underbara son, min häst, min sambo, leta hus/lägenhet och till sist mig själv...
Nu ska vi se om vi kan få en summa kardemumma av allt här då...
Loke växer så det knakar på 6 mån kontrollen vägde han 7335gram och var 68 lång, stannat av lite på längden kanske men så har vi ju varit förkylda till och från mest hela tiden. Varav vi just nu i skrivande stund har en rejäl dunderförkylning.. stackars Loke har det värst med nästäppa, snor, hosta och verkar lite matt i kroppen =(
Annars är han en glad och sprallig bebis som fått smaka lite olika smakportioner som varit lite sådär. Men mamman får skylla sig lite själv som började med mango pure så att sonen fick smak för de söta goda istället för det andra lite nyttigare som inte alltid smakar så gott ens i mammas mun *haha*
Loke ljudar, rullar, försöker åla lite, sätter sig upp nästan själv och ställer sig upp när han håller i oss. Sitta gör han kortare stunder som för varje dag blir lite längre. =)
Väldens bästa och mest underbara bebis är vad han är! Han får mycket beröm för att han är så snäll och glad när vi är iväg någonstanns. Med andra ord är min bebis en väldigt praktisk bebis som är med på det mesta =)

Barki har tagit det lugnt då han kommit in i en ny växt period och varit öm i fötterna... Ridit honom ca 5 gånger tror jag det är...
Sen har vi ju varit på kliniken i Marby med Barki pga en hovböld.. Då denna hov spökat sen jag köpte honom ville jag röntga hoven. Vilket var tur då det var en kanal i hovväggen nästan ända upp genom hela hoven, så troligen där bakterierna har samlats och rötan bildats hela tiden.
Det som gjordes var att bölden skars upp, och sån tur var mest var ytlig och redan hade börjat läka så att ny sula bildats under den. Sen efter en vild diskussion med olika personer gjordes ett hål i hoven där kanalen slutade så att vi skulle kunna spola rent där ordentligt.
Två veckor senare var det återbesök och då fick han sina första skor all röta konstaterades vara borta och hoven med bölden såg fin ut. Så skor på alla 4 blev det, en glad häst som inte hade några problem att gå på grus och kunde busa blev det. Detta var 1 dec.
Mitt i detta fick Barki början till kolik men klarade sig bra tack vara bästa Annelie som snabbt agerade och tog ut veterinär.
Den 7e feb ska nu Barki få sin livs 2a uppsättning skor på hovarna, blir spännande.
I helgen som var fick Barki flytta till en gård, men inte bara Barki ska bo där... här och häpna men vi har fått en lägenhet på samma gård!! =D (mer om det nedan)
Barki verkar redan trivas men han är nog lite besviken över att damerna går i hagen bredvid och att han inte kan få hälsa... *hihi*

Jag trivs inte alls här i stan... jag vågar ju knappt gå ut med tanke på vilket område man bor i och jag HATAR det... Har länge letat efter annat men aldrig trott vi skulle hitta något...
MEN vips så hade min svärmor fått nys om ett ställe och sa åt oss att ringa snabbt, en sådan chans kan man inte missa så jag väntade några timmar och så slänge jag mig på luren!
En mycket glad och positiv herre svarade och lät mycket glad över att vi var en liten familj som dessutom hade häst som passade perfekt in på gården.
Det blev snabba puckar. Samma vecka kikade vi på lägenheten och några dagar senare bestämde vi oss och vips fick Barki flytta in! Vilket han gjorde i fredags kring lunch (27 jan) Gick fortare än väntat men jag vet att vi alla kommer trivas där och få det bra. Nära till Lokes mormor och morfar, farmor och farfar och dessutom finns det bra dagis och skola i Gårdeby =)
Såååå vi kommer bli Skärkindsbor, eller ska jag kanske säga Gårdeby bor! *haha*
Gissa hur underbart det känns! <3
Nu bjuder jag på en bildbomd istället =)

Loke 1a gången till häst, här på Disa från Gäverstad på Lilla Ulveryd
Loke visar hur pappa gör när han dricker kaffe..
Loke visar upp kläderna han fick av Britt =)
Gulle gossen
Kvällen före julafton
Kvällen före julafton
firar hos farmor och farfar där han just ska öppna ett pratande paket..
mina finaste kusiner med kusinbarnet Loke <3
skönaste sovställningen...
Lokes nyårsmiddag, Mango pure
Sover gott i mamma och pappas säng 1e jan 2012
Loke sitter och leker med sina julklappar
busar med mamma
kan själv!
men.. var är all gröt??
Finklädd inför kompisen Williams dop
Vår glada älskade unge!! <3

Min och Barkis premiär tur utan ledare
finaste
Bölden som kom fram...
inte vackert...
foto: Madeleine Stiernenskiöld
foto: Madeleine Stiernenskiöld
hoven i paket efter klinikbesöket
rengöring...
hålet för att komma åt kanalen..
där satt den dumma bölden
i väntan på 1a skorna...
tada!
snyggt blev det o rent kune vi göra med =)
fina hovar =)
Barki trött efter gårdagens början till kolik anfall...
kul på nya gården i den härliga hagen.
står uppbunden i en riktig stallgång 1a gången =)