ÄNTLIGEN!!! =D

Jag är så lycklig just nu!
 
HAR ETT NYTT JOBB!
Trode aldrig att jag skulle komma bort från donken om jag ska vara ärlig men skam den som ger sig, att kämpa i 3 år lönade sig till slut!
Ser fram emot att få ge gärnet på detta företag och visa vad jag går för, jag ska lära mig, jag ska lyckas och jag ska stanna kvar, inget ska få stoppa mig nu!!

Inte nog med det så träffade Barki och jag en motorcykel på vår promenad och han reagerade inte ens gissa om hans matte blev ännu mera lycklig. *hihi*
Han blev bortskämd med en rejäl rykt och en utredd svans med foxfire pälsglans så nu är han den snyggaste och mest bortskämda hästen i hela stallet! Men så är det när man är ett djur i min ägo, man blir bortskämd och omhändertagen på bästa tänkbara sätt.

Nu går jag mot bättre tider och nya mål!





Lycklig som få!

Ojoj.. nu har jag gjort beställning på både en båge och lite pilar.. jag må vara knasig men just dethär med bågskytte känns som en grej för mig.. bara salsan som ska in på ett hörn sen med, bara väntar på att Mario ska höra av sig.

Längtar verkligen tills bågen kommer hem så jag kan få spänna den och förhoppningsvis få höra suset när första pilen far iväg...
Då är det bara att öva sen, för vem vet jag kanske ska delta i SM i augusti! *haha* jag är galen jag vet men får skylla på instruktörerna i beridet bågskytte som säger att det är så lätt och att jag borde prova.
Allt detta hänger på när jag får hem min egen båge om jag hinner öva innan jag ska ner till Småland bara hålla tummarna att den kommer så snart som möjligt =P

Med Barki går det frammåt vi går promenader i trafiken och i skogen nu mera. Räknar med att ev kunna ta upp tömkörningen i slutet på juni mitten av juli igen men det hänger på Barki själv.
Men han visar en tillit till mig som inte fanns förut blir han rädd lugnar han sig direkt bara jag pratar med honom.
Sen är det ju ett plus i kanten att jag kommit på hans knappar för att undvika konflikterna också!

Älskar min häst!!!!


SBB här kommer jag!

Då har man blivit medlem i SBB (Sveriges Beridna Bågskyttar) och beställt en båge så nu ska vi ha skojj i sommar!
I Augusti bär det av till Småland på SM i beridet bågskytte dock är det inte tänkt att jag ska delta även om de försökt övertala mig.. Men framtiden är oviss, jag kanske får ett tokigt infall! *haha*

Ett tips till er därute är att gå in på
http://www.mountedarchery.se/ och läsa under medlemskap.
Där kan ni bli stödmedlemmar för 50kr/år och få information om uppvisningar.


börja om från början.. igen..

Uppdatering eftermiddag:
Barki och jag tog en långpromenad, vi tog vägen till skogen. Mötte 6 bilar, en minibuss och en bil med släp han reagerade lite på den första bilen sen var det ingenting!
Han var pigg och frammåt hela tiden, tog alla halter och klev över stock och sten som han inte gjort annat.
Sån duktig häst jag har!

Sen tog Christer och jag en långtur och han visade mig en ny ridväg, dessvärre hade roxen översvämmat en del av stigen men vi knallade vidare ändå vilket resulterade i att hästarna hade vatten ända upp till magarna.. Men Rakel älskade det, hon ville leka mera i vattnet *haha*
  

förmiddag:
Hmm... att börja om från början med saker och ting verkar vara standard i mitt liv.. när jag kommit en bra bit på vägen ska det alltid sättas käppar i hjulet av något.
Det är ett under att jag fortfarande har en liiiten kämpar glöd kvar efter alla dess år..
Ska inte svammla så mycket mer om det.

Igår var ingen bra dag alls det blev för mycket helt enkelt.. tur jag har hästen som piggar upp mig med sina små bus och framsteg =)
Barki går att leda utan problem nu, vi går frammåt, stannar, svänger och backar, igår hoppade han till och med över några diken utan att tveka fast jag tyckte han skulle ha gått över som jag gjorde. Han är duktig min stora bebis!

Idag hoppas jag på att vi ska kunna gå en promenad igen, har lovat Christer att rida med honom då deras hästar behöver röra på sig men ärligt talat känner jag inte alls för att rida idag.
Dags att bege sig till stallet då, hoppas jag hinner en promenad med min Barki först så jag blir på bättre humör innan vi ska rida.


You are my everything! 


Hejja Finemang och Emelie!

Idag var jag med Emelie och Finemang till Söderköping när hon skulle tävla en 80 klass. Det gick kanonbra! Felfria och rundan såg superfin ut genom kamera linsen. Dock fick jag problem med kameran så någon film blev det inte men ett par bilder iallafall =) (tyvärr är det bara Emelie som har dem ännu)

Har som ni kanske sett uppdaterat hemsidan text mässigt och så finns det lite nya bilder här och där.
Barki fick vila idag då vi provade på att longera lite för första gången igår.

Jaha... vet inte vad jag ska skriva mer.. Blir lite bilder istället!

 

 


"inte lätt att lägga puzzel"

Just nu händer det inte så mycket mer än att våren är påväg att jag jobbar, tar hand om hästen och försöker få en rätsida på allt som behöver göras och allt som jag vill göra.

Det är inte lätt att pussla ihop allt på egen hand men vad ska man göra? vill man lyckas här i livet och inte har någon som kan hjälpa en är det banne mig bara att bita i det sura äpplet och försöka att inte ge upp..
Barki vilar idag och i morgon ska vi ta en promenad om vädret tillåter, vi behöver komma ut båda två!

Tömkörningen har vi lagt på hyllan nu för en tid, vi tar mest promenader, tränar på våra trix och gör ledarskapsövningar då han visat en tuffare attityd än vad jag trode fanns.
Jag måste helt enkelt få ner grabben med alla 4 på jorden innan jag kan gå vidare, hoppas grannens rundcorall blir klar så jag kanske kan få hyra in mig i den. =P

Nej nu är det dags att göra klart för att åka och stänga in sig på restaurangen hela den vackra dagen.. Kan inte någon ge mig ett heltidsjobb 7-16?!? Jag gör verkligen VAD SOM HELLST! (inkl flyttar till haparanda om det krävs..)

Chillevippen på er!


Barki gör framsteg!

Barki har lyckats buga hela 3 gånger!
I förrgår var första gången och idag var 2:a och tredje och vi fångade det på film!

Älskar min häst!

Guldklimp!?

Idag är Barki värd sin vikt i guld!


Han hade bett på sig för andra gången, först var det ganska äckligt och han tuggade och gapade massor trots att matte hade värmt det så varmt hon kunde med bara händerna.
Så gjorde vi iordning Rakel åt Angelica som var med idag undertiden Barki smakade på bettet.
Barki fick på sig repgrimman över tränset och Angelica hoppade upp på Rakel så red/gick vi kring bommen som vi kallar den svängen, tog ca 40-50 minuter tror jag?..
Angeliga och Rakel provade på en galopp men Barki gick super snällt brevid mig, eller.. han gjorde ett litet "sprattel" med ena frambenet när de for iväg men han stannade hos mig utan vidare protester.

Vattenpölar gick bra även om han gick runt dem men vi kom iallafall förbi denna gång!
Älskar min häst mer och mer för var dag som går!